+36 74 311-566

Gondolkodjunk együtt

Tervezés

Megvan a feladat csak nem tudja rá a műszaki megoldást?
Új termék kifejlesztésén fáradozik, melyhez jól jönne a szakmai segítség?

Mondja el vagy rajzolja le nekünk elképzelését és együtt megkeressük rá a megoldást! Kreatív, műszaki szakértőnk nemcsak kész rajzok alapján dolgozik, hanem szívesen veszi azokat a megkereséseket is, melyek kreativitást, rugalmas gondolkodást igényelnek, úgyhogy ne habozzon, kérjen ajánlatot bátran!

Gyártáselőkészítés

A tervek már készen vannak csak a gyárthatóságban nem biztos?

Irodánkhoz érkezett terveket mindig átvizsgáljuk és javaslatot teszünk a gazdaságosabb, hatékonyabb gyártásra, hogy Ön a költségeit csökkenti tudja. Valljuk, hogy a hosszútávú sikerhez elégedett, visszatérő vevők kellenek. Ezt szeretnénk Önnek is biztosítani.

Nem egy hagyományos fémmegmunkáló cég szolgáltatásai ezek.

És nemcsak azért, mert tervezést is vállalunk. Az emberek 80%-a nem azzal foglalkozik, amiben a legjobb. Nálunk ez nem így van: munkatársaink olyan feladatokat látnak el, amiben a legjobbak. Éppen ezért nemcsak kész lemezdarabokat kap tőlünk, hanem odafigyelést és megértést.

Már a kapcsolatfelvételkor szakértő kollégáink kérdésekkel segítik Önt a probléma megfogalmazásában, majd közös gondolkodással eljutnak a megoldásig. Alapelveink közé tartozik, hogy csakis kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolatokat építünk, így mindenképpen arra törekszünk, hogy Önnek is és nekünk is a lehető legmegfelelőbb megoldást kínáljuk.

Általában egy hagyományos rendelés leszállítását követően ha nincsen probléma a termékkel, nem foglalkoznak tovább a vevővel. Mi figyelünk arra, hogy a szállítást követően se maradjon egyedül, bármikor felkereshet bennünket, kérdéseket tehet fel, elmondhatja javaslatait, észrevételeit.

Facebook
LinkedIn