+36 74 311-566

Ipari értéket teremtünk

Mivel foglalkozunk?

Komplex lemezalkatrészgyártás

Fő profilunk az egyedi kis-és középszériás komplex lemezalkatrészek gyártása. Ez az a terület, ahol igazán otthon érezzük magunkat, kamatoztathatjuk szaktudásunkat, itt tudjuk a legnagyobb hozzáadott értéket biztosítani.
Olvassa el, milyen komplex szolgáltatásokat kínálunk!

Lemezmegmunkálás

A másik nagy területünk az egyszerűbb lemezmegmunkálási feladatok végzése. Itt a széles szerszámkészletünknek köszönhetően nagyon sokféle vágási, stancolási, lyukasztási és hajlítási műveletet tudunk végezni a különféle lemezeken.
Olvassa el, milyen lemezmegmunkálási eljárásokat kínálunk!

Egyedi termékfejlesztés

És a harmadik terület az igazán értékes, hosszabb időt igénybevevő egyedi termékfejlesztés. Ezt azért szeretjük, mert itt kiélhetjük kreativitásunkat és hódolhatunk alkotói szenvedélyünknek.
Olvassa el, hogyan zajlik az egyedi termék fejlesztés!

Hol történik a gyártás?

Lemezmegmunkáló üzemünk a Szekszárdi Ipari Park egyik modern, újépítésű csarnokában található, mely fejlett infrastruktúrával rendelkezik.

Ez nem csak munka számunkra, hanem hivatás és szenvedély! Az alkotás öröme, valami újnak a létrehozása mindig fellelkesít bennünket. A vevőink pedig nemcsak arc nélküli cégek, beérkező pénztömegek, hanem emberek, akikkel nagyon jó kapcsolatot ápolunk a közös sikerek elérése érdekében.

Facebook
LinkedIn