+36 74 311-566

Örömmel tájékoztatjuk, hogy vállalatunk nemrégiben megszerezte az ISO 9001 tanúsítványt. Ez azt jelenti, hogy a jövőben képesek leszünk még magasabb szinten kiszolgálni az igényeit. Természetesen továbbra is ellenőrizzük a szolgáltatásaink minőségét, mert Önnek továbbra is csak a lehető legjobbat szeretnénk nyújtani. Az ISO 9001 tanúsítvány garantálja, hogy szigorúan ügyelünk a gyártási folyamatainkra is. A dolgozóink is lényegesnek tartják a minőséget, éppen ezért minden szempontból meg lesz elégedve a termékeinkkel. A vezetőségünk is tevékenyen részt vesz a projektek levezénylésében, ezért az eredmény mindig kifogástalan lesz.

Odafigyelünk a környezetvédelemre is, hiszen ez igazán fontos szerepet játszik a 21. században.

Ez azt eredményezi, hogy egyre többen keresik meg a vállalatunkat, ha remek minőségű termékekre lenne szükségük. Szívesen állunk a megrendelőink rendelkezésére, hiszen az ISO 9001 minősítésnek köszönhetően még könnyebben megy a munka. Biztosan nem lesz gond nálunk a határidőkkel, mert nagyon odafigyelünk a szerződésben foglaltak betartására. Magától értetődő módon bevonjuk Önt is a munkába, ezért tisztában lesz azzal, hogy hol tart éppen a gyártás.

Képesek vagyunk az egyéni kívánságai teljesítésére is. Szívesen válaszolunk a kérdéseire a tapasztalatainknak és a szakértelmünknek köszönhetően. S

zámunkra nagyon fontos az Ön bizalma, ezért mindent megteszünk azért, hogy elégedett legyen a szolgáltatásunkkal. Ez a törekvés az ISO 9001 rendszer bevezetése óta még nagyobb hangsúlyt kap a cégünknél. Ennek alapján tehát arra biztatjuk Önt, hogy bátran keressen meg minket, ha fémmegmunkálásra lenne szüksége, mert el fogjuk végezni a ránk bízott feladatokat. Foglalkozunk majd az igényeivel, és arra törekszünk, hogy a maximumot hozzuk ki magunkból.

Fiteco Kft. ISO 9001

Facebook
LinkedIn